Nicklas Lautakoski /

Äventyraren /

Landgång på SVT

Nicklas Lautakoski var ansvarig huvudguide så Anne Lundberg och Paul Svensson från SVT:s Landgång följde med och vandrade Inkaleden hela vägen fram till Machu Picchu. En fantastisk upplevelse för alla deltagare. Vill du också följa med? Kolla då in Swetts hemsida på https://www.swett.se/inkaleden

 

TV-serien Naked and Afraid

Nästan 2,2 miljoner tittare såg Nicklas Lautakoski överleva 21 dagar i Australiens mest förrädiska vildmarker i kampen mot naturens obarmhärtiga krafter i den amerikanska succéserien Naked And Afraid. Den tionde episoden av seriens femte säsong står under namnet Melt Down Under med Nicklas i en av deltagarna.

LÄNK TILL YOUTUBEKLIPP

Naked and Afraid är realityshowen som sätter den mänskliga kroppen och hjärnan på det ultimata provet. De två deltagarna, en man och en kvinna, är fullständigt nakna och får bara ta med sig en enda ägodel. I 21 dagar ska de sedan kämpa för att överleva i världens mest förrädiska naturmiljöer. Nicklas Lautakoski klarade prövningen, och hösten 2016 visas programmet i svensk TV.

NICKLAS LAUTAKOSKI PÅ DISCOVERY CHANNEL

Nicklas om tre veckor i Australiens vildmark

“Tre veckors helvete - det var det värsta jag har varit med om. Jag kan skratta åt det nu, men varje minut var en kamp för livet.”

“Mina fötter tog mycket stryk. De blev svullna och torra och började spricka. Det gjorde ont hela tiden.”

“Ruttna kräftor är inte det godaste jag har ätit, men gräshoppor, myror och larver var helt okej. Myror smakar som citron och grillade larver smakar popcorn.”

Spännande föreläsningar som inspirerar

Utforska din inre potential med Nicklas Lautakoskis koncept 1000%!