Nicklas Lautakoski /

Äventyraren /

Om Nicklas

"Ingen som kände mig som ung skulle tro att det är jag som har gjort allt det här. Jag var väldigt blyg och tillbakadragen."

Katrineholmssonen Nicklas Lautakoskis första äventyr var en cykeltur runt sjön Tisnaren i Katrineholm. Åtta mil och sju timmar senare hade han satt startskottet för hundratals unika och livsbejakande äventyr som skulle komma att göra honom till en av Sveriges främsta äventyrare. Han har cyklat från Portugal till Kina, bestigit fjorton av Afrikas högsta berg och överlevt tre veckor i en av världens mest förrädiska vildmarker i världens tuffaste realityshow.

När han inte klättrar på svindlande höjder eller utforskar livsfarliga vildmarker driver Nicklas företag som föreläsare, guide och coach. Hans koncept 1000% han har inspirerat både privatpersoner och företag i hela Sverige, och vem har väl glömt hans slogan under expeditionen till Kina? Kan jag ta cykeln till Kina så kan du ta cykeln till jobbet

Nicklas bor idag i Flemingsberg tillsammans med sin sambo och dotter. På kontoret intill Globen City driver han sina företag Swett och Tusen Procent Lautakoski.

Spännande föreläsningar som inspirerar

Utforska din inre potential med Nicklas Lautakoskis koncept 1000%!