Nicklas Lautakoski /

Äventyraren /

Boka föreläsning

 


“Har man varit på en föreläsning med mig tidigare så ska man inte känna att det är en favorit i repris.” - Nicklas Lautakoski.

 

En föreläsning med Nicklas Lautakoski är unik och bjuder på stora portioner av humor och självdistans. Oavsett om han pratar om toppen av Afrikas högsta berg, Mellanösterns stekheta ökennätter eller Australiens förrädiska vildmarker gör han det alltid med livsglädje som utgångspunkt. I sitt framgångsrika koncept 1000% erbjuder Nicklas Lautakoski följande föreläsningsteman:

 

Inspiration

Följ med på en energisk resa i högt tempo till världens alla hörn - från Rysslands snötäckta bergskedjor till Afrikas stekheta djungler. En av samtidens främsta äventyrare vet vad som krävs för att lyckas när alla odds talar emot. Det här är en perfekt avslutning på kick-offen eller konferensen.

 

Målsättning

Vad är det som krävs för att sätta mål och arbeta strategiskt för att uppnå dem? Vilka verktyg behöver du för att klara de skyhöga målen? När vinden blåser kall och dimman ligger så tät att den skymmer toppen, vad behöver du göra för att fortsätta?

 

Teamwork

Kompromisser och konflikter är en naturlig del av tillvaron. Vi kompromissar varje dag både med oss själva och med vår omgivning. För att uppnå högt satta mål är det oerhört viktigt att förankra ett teamwork i gjutjärn. Många livsbejakande äventyr har lärt Nicklas exakt hur man får till ett framgångsrikt teamwork för att högt uppsatta mål, och nu delar han med sig av sina lärdomar till dig!

 

Hälsa & träning

Hälsa och träning är en viktig aspekt i varje individs liv för bättre förutsättningar att lyckas. Nicklas har tränat hårt både fysiskt och mentalt för att förbereda sig inför sina fantastiska äventyr. Nu ger han dig sina bästa tips för hur du på ett enkelt sätt kan leva mer hälsosamt och skapa dig bättre förutsättningar för att lyckas!

 

Företagande

Går det verkligen att leva på det du älskar? Är det verkligen realistiskt att satsa på det helst av allt vill ha? Har du råd att låta bli? Livet är kortare än du tror, och det du gör på hobbynivå KAN bli din huvudsysselsättning. Med utgångspunkt från sin egen galna resa från datorskärmen till Afrikas högsta berg ger han dig kraften du behöver för att börja din resa redan idag.

 

Självförtroende

Har du provat att göra någonting fullständigt galet och alldeles underbart någon gång? Då vet du att folk tycker väldigt mycket. Det du behöver göra för att påbörja din resa mot toppen är att sluta lyssna på de som inte tillför någon positiv energi. Varför? För den där positiva energin är din laddare. Du behöver den. Låt dig inte tryckas ner av omgivningens kritik. Nicklas Lautaoski vet vad som krävs för att filtrera omgivningens energi.

 

 

Spännande föreläsningar som inspirerar

Utforska din inre potential med Nicklas Lautakoskis koncept 1000%!